Тури до Єгипту

Ми цінуємо ваш час!

Просто залиште ваш запит
і ми підберемо вам чудовий тур.

Залишити запит

Про країну

Для більшості з нас Єгипет — це доступна екзотика, якісний сервіс та приємне море. Але Єгипет — це значно більше, ніж All inclusive чи ятки з недорогими сувенірами.

Ця країна радо ділиться своїми скарбами, проте береже безліч таємниць. Яка вона, земля фараонів, оспівана Геродотом, колиска цивілізації?

Саме у Єгипті знаходиться єдине з семи Чудес Світу, яке збереглося до наших днів — піраміда Хеопса, саме тут протікає найдовша та найзагадковіша річка Африки — Ніл. І саме тут найтепліше, найчистіше й одне з найсолоніших морів земної кулі з вражаючим унікальним підводним життям. Море, в яке не впадає жодна річка! А берегова лінія Єгипту розтягнулася на три тисячі кілометрів.

Крім відпочинку на морі, дайвінгу, яхтингу, туристів чекають численні екскурсії до столиці Єгипту Каїру, а також до столиці стародавнього Єгипту — Луксору, міста легендарного та вражаючого. У жодному іншому місті світу не збереглося так багато історичних пам'яток старовини, як тут.

Серед інших поширених варіантів дозвілля — відвідини монастирів Святого Антонія і Святого Павла, сходження на гору Сінай, прогулянках по пустелі на квадроциклах, мандрівка до Кольорового каньйону, мальовничого природного дива. Ви можете попрямувати на унікальний острів Тобія з лікувальним білим піском або ж здійснити чотириденний круїз Нілом. І це далеко не все!

Відпочинок у Єгипті може обмежитися лише готелем і пляжем, а може подарувати вибухові враження — все залежить лише від вашого бажання. Адже це країна безкраїх пісків, солодких фініків, коралових рифів і сотень цікавих місць, у яку варто приїхати не один раз.

Віза й документи

Вартість туристичної візи до Єгипту становить 25$

В'їзд до Єгипту для громадян України є візовим. Після прильоту, перед проходженням паспортного контролю, турист зобов'язаний придбати візу біля стійки VISA та сплатити її вартість 25 $. Дана віза дає право на одноразовий в'їзд в країну і безперервне перебування на території Єгипту до 30 днів. Для відвідування Єгипту діти до 18 років не мають необхідності в придбанні візи, якщо вони вписані в паспорт батьків. Оплачується лише одна віза на один паспорт. Якщо ж у дитини свій власний паспорт — вона має сплатити за візу.

ВАЖЛИВО: Прилетівши на Синайський півострів (в м. Шарм-ель-Шейх), туристи можуть НЕ ставити візу і відповідно не платити 25$. На імміграційній картці туристи повинні написати: SINAI ONLY. У паспорт буде поставлений штамп з таким же текстом: SINAI ONLY. Даний штамп дає право перебування тільки на території Синайського півострова. У разі, якщо туристи прилетіли в один аеропорт на Синайському півострові, а відлітають з іншого — потрібно сплатити збір у розмірі 25$ в аеропорті на вильоті.

Документи, необхідні для отримання візи після прибуття в Єгипет:

  • Закордонний паспорт (що діє не менше ШЕСТИ місяців з дня закінчення запланованого туру)
  • 2 чисті сторінки паспорта для візи і штампів
  • Туристичний ваучер