(099) 132-60-60, (068) 887-84-24 Біла Церква, Торгова пл. 10, оф. 208-Б

П’ять типових фейлів у літаку

Головна»Туристам на замітку»Турфакт»П’ять типових фейлів у літаку

Ґрунтуючись на досвіді 112 перельотів з командою «Орла і решки» Антон Птушкін зібрав для вас найпоширеніші, на його думку, помилки пасажирів.

№1 — стояти в черзі на посадку

черга на посадку в літак

У цьому немає абсолютно ніякого сенсу. Тому що люди стоять в чергах на транспорт тільки в двох випадках: перший — вони хочуть зайняти гарне місце, друге — вони бояться пропустити свій автобус, трамвай, тролейбус…

У випадку з літаком, якщо у тебе є посадковий талон на руках, і ти знаходишся біля ґейта, ти не пропустиш свій літак, він без тебе не полетить. А, по-друге, твоє місце ніхто не займе, бо воно закріплене конкретно за тобою, і про це сказано в квитку.

Ну, припустимо, ви не повірили мені і стали в чергу. Що відбувається далі? А далі відбувається те, що ти спочатку стоїш в черзі на посадку, потім ти стоїш у черзі в рукаві. І потім ти стоїш в черзі в літаку.

Загалом, стояти в черзі на посадку не має ніякого сенсу! Набагато простіше і продуктивніше почитати якусь книжку або подивитися новий випуск «Орла і решки».

Читайте також: Перший політ на літаку, як вести себе в аеропорту

№2 — раптово відкидати спинку крісла

Серйозно, це найгірший сюрприз, який може вам піднести сусід попереду.

Якби ви знали, скільки чаю і кави було пролито на мої штани, скільки ноутбуків зламалося під вагою «тушки», яка вирішила раптово відкинути своє крісло. Тому, хочеш нахилити крісло, не будь мудаком, попередь сусіда!

№3 — оплески під час посадки

пасажири в салоні літака

Будь чесний з самим собою! Якщо ти аплодуєш в літаку, то аплодуй і в таксі, і в трамваї, і в автобусі. Тому що пілот літака — це точно такий же водій, просто з набагато більш складним алгоритмом дій.

Дещо уточню. Я теж вважаю, що політ на літаку вагою в 100 тон — це, хай йому грець, диво! Але мікрохвильовка у тебе вдома або GPS в твоєму телефоні — це таке ж диво. Тому, коли ти наступного разу будеш діставати піцу з мікрохвильовки або ти повинен прокричати щось на кшталт «Господи, Боже! Вона гаряча, а тарілка холодна — це диво!», або не *** з оплесками в літаку.

№4 — летіти не пристебнувши ремінь

Погана ідея! Я думаю, що ти знаєш, що таке турбулентність, і, що вона не може зруйнувати літак. Але жертви турбулентності теоретично можливі.

Ось це, наприклад, внутрішня обшивка літака, в яку врізалася голова непристебнутого пасажира.

Тому, якщо ти перебуваєш в кріслі, неважливо, чим ти займаєшся — спиш, їси або дивишся фільм, ти обов’язково повинен бути пристібнутий.

№5 — за всяку ціну вийти з літака раніше за інших

пасажири в салоні літака

Здається, що деякі люди в душі… дуже глибоко в душі мазохісти, їм подобається стояти по 10 хвилин зігнутими в формі літери «Г». Хоча можна посидіти ще 2 хвилини, почекати, поки натовп розсмокчеться, і спокійно встати. Ти ж летів три години, серйозно, ти не можеш почекати?

Якщо ви вважаєте, що таким чином заощадите свій час, ви помиляєтеся. Зараз розповім, чому. Наприклад, вийшовши одним з перших, ви упретеся в стрічку видачі багажу, яка запрацює через хвилин 10, і то… багаж з’явиться не відразу.

Поспішайте вийти з літака тільки, якщо у вас коротка стиковка. У всіх інших випадках поспішати не потрібно. Просто розслабтеся!

Хороших подорожей! А ще, дійзнайтеся 10 фактів про лоукости.

Першоджерело

Читайте ще

Чому варто довірити свою подорож Візі-Валізі?

10 років успішної роботи
Більше 3000 постійних клієнтів по всій Україні
Перша в Білій Церкві агенція сімейних подорожей
Активно подорожуємо зі своїми дітьми, тому знаємо всі тонкощі сімейного відпочинку