(099) 132-60-60, (068) 887-84-24 Біла Церква, Торгова пл. 10, оф. 208-Б

Найкращі місця для вашого медового місяця

Головна»Туристам на замітку»Подорожі»Найкращі місця для вашого медового місяця

Звичайно, медовий місяць — це період, коли ви хочете поїхати зі своєю половинкою чимдалі і просто провести деякий час наодинці. Але це зовсім не означає, що вам треба летіти навмання. Існує дуже багато напрямів для медового місяця, куди ви можете відправитися, щоб дарувати один одному свою любов. Не важливо, віддаєте перевагу ви невинній природі в оточенні високих гір, або більше традиційні місця, такі як екзотичні пляжі, але ви повинні знати, що на Землі існує багато прекрасних варіантів, де можна провести медовий місяць.

Куба 

Куба

Цей острів є одним з кращих варіантів в Карибському морі для проведення медового місяця, і вам обов’язково слід його розглянути. Просто уявіть: ви удвох весь день ліниво засмагаєте на пляжі, п’єте кубинські коктейлі в одному з широко відомих джазових барів і знайомитеся з живою кубинською культурою. Правда, звучить круто?

Бора-Бора

Якщо ви хочете випробувати справжню романтику, Бора-бора — саме те місце, куди вам слід відправитися. Враховуючи той факт, що готелі і курорти більш ніж здатні забезпечити вас усіма необхідними умовами для романтики, у вас, ймовірно, виникне відчуття, що на усій планеті більше не залишилося нікого, окрім вас двох. Не щодня ви можете дозволити собі приватну вечерю на пляжі під час заходу. Тут це можливо!

Венеція

Мабуть, не збіг, що Казанова був родом з Італії, — уся країна ніби створена для закоханих пар. Передусім, вас зачарує прибережна архітектура, вузькі вулички і яскраво забарвлені будівлі. Якщо і це вас не вразить, то це точно зробить італійська кухня, — тут дійсно по-справжньому уміють цінувати життя.

Санторіні

Санторини

Ще одне місце на березі, яке не залишить вас байдужим. Острів Санторіні в Греції широко відомий своїм виглядом. Прибувши туди, ви відчуєте себе десь між небом і землею, і це саме те відчуття, яке ви не захочете забути. Це дійсно дивовижне місце для молодят.

Майорка

Про цей острів можна сказати значно більше, ніж здається на перший погляд. Окрім прекрасних пляжів і прекрасної архітектури, Майорка має дивовижну історію, яка, напевно, вам теж здасться захоплюючою. Тому поїздка туди буде схожа на велику романтичну пригоду, яка ідеальне підійде для медового місяця.

Ріо-де-Жанейро

Це дивовижне місто дуже неспокійне, де життя біжить у своєму неймовірно швидкому темпі. Якщо ви готові, що кожен новий день вашого медового місяця буде ще більше божевільним, ніж попередній, Ріо-де-Жанейро — місце якраз для вас. Ви можете провести свій час, катаючись верхи на конях, відвідавши дивовижні пам’ятки або зайнявшись підводним плаванням — практично всім, що тільки може прийти вам в голову.

Гаваї

Не лише Гаваї, але і увесь архіпелаг можна назвати романтичним центром нашої планети. Насправді, ви не просто повинні провести там свій медовий місяць, ви там повинні і одружитися! Багато знаменитостей вибирають Гаваї в якості місця для свого весілля, і ви теж можете стати однією з тих пар, яка може похвалитися ідеальним весіллям.

Ібіца

Ибица

Якщо ви з вашою половинкою маєте сучаснішою погляд на речі, ви не повинні погоджуватися на звичайний медовий місяць. Ібіца — це центр клубної культури і найгарячіша точка на планеті, яка збирає всесвітньо відомих ді-джеїв. Якщо ви обоє втомитеся від вечірок, то зможете переміститися на іншу частину острова, є тихий рай, де єдина музика, яку можна почути, — це хвилі моря.

Дубай

Це захоплююче місто, безумовно, здатне розширити ваші горизонти — іншого такого немає на Землі. Ви зможете побачити усю різноманітність міста — починаючи з величезних будівель, випромінюючих розкіш, і закінчуючи широкими порожніми піщаними краєвидами. Це незвичайне поєднання притягає людей зі всього світу, і ви теж станете свідками цього істинного зіткнення культур.

Мальдіви

Якщо ви хочете побути в оточенні чистої смарагдової води, мати особистий вихід до моря, пити шампанське і одночасно насолоджуватися тропічним видом в абсолютному спокої, вам слід упаковувати свої речі і негайно вирушати на Мальдіви.

Париж

Париж

Також відомий як місто світла і романтики, Париж є обов’язковим місцем для відвідування усіма закоханими. Не важливо, захочете ви подивитися пам’ятки, відвідати музей або насолодитися романтичною вечерею в невеликому ресторані, милуючись видом на Эйфелеву вежу, у будь-якому разі, Париж — це місто для вас.

Буенос-Айрес

Буэнос Айрес

До речі, про Париж — ви знаєте, що Буенос-Айрес також називають Парижем Південної Америки? Це не дивно, особливо враховуючи той факт, що в цьому місті народився танець танго. Так що бурхлива ніч, масаж для двох або урок танців — вирішувати вам!

Лас-Вегас

Якщо ви вирішили одружитися потайки, є вірогідність, що ви вже в Лас-Вегасі. Це яскраве, розкішне, і трохи вульгарне місто в штаті Невада — не просто ігрова столиця. Окрім вогнів і казино, ви можете потрапити на безліч дивовижних шоу, поїсти в кращих ресторанах і покататися на гондолі або човні по Нілу. Крім того, напевно, ви відчуєте увесь адреналін, коли робитимете ставку.

Амстердам

Амстердам

Можливо, це місто підійде не кожній парі. Амстердам називають містом свободи і гріха, і, враховуючи той факт, що тут стираються звичні уявлення про законність і мораль, не кожен зможе тримати ситуацію під контролем. Проте якщо ви не захоплюєтеся психотропними речовинами, орендуйте житло для вас двох і насолоджуйтеся довгожданою самотою. А ще ви зможете по-справжньому упізнати місто, вивчивши його пам’ятки, історію, або просто присвятивши час довгим романтичним прогулянкам по привабливих вуличках.

Балі

Цей таємничий острів драконів і піратів — найпривабливіше місце у світі для шукачів пригод. На Балі є усі види відпочинку для медового місяця, але навіть величезні готелі тут створені таким чином, що не порушують неймовірну природу острова. Саме це робить Балі духовним центром, неначе спеціально створеним для молодят.

Пуерто-Ріко

Ви б хотіли почати свій ранок з чашки кращої кави у світі? Якщо так, то ви не зможете знайти більше відповідного місця для цього невеликого ритуалу, ніж Пуерто-Ріко. Ще один острів в Карибському басейні для молодят, який, безумовно, здивує вас якістю їжі, ввічливістю персоналу і, звичайно ж, карнавалами, в яких ви просто зобов’язані прийняти участь.

Аруба

Тут вас зустрінуть з усіма королівськими почестями. Аруба є гостинним островом, де по-особливому приймають усі пари, а особливо молодят. Тільки уявіть собі — ви засмагаєте на ідеальному піщаному пляжі, тоді як усі навкруги піклуються про вас, пропонуючи безкоштовні напої і закуски.

Коста-Ріка

Коста-Рика

Ще один острів Карибського архіпелагу стане справжнім раєм для пар — особливо, якщо ви відрізняєтеся хоробрістю і любите екстремальні види відпочинку. Коста-Ріка славиться своїми прекрасними пейзажами, і екотуризм тут досить популярний. Чим би ви не вирішили зайнятися — банджи-джампінгом, стрибками на тарзанці або їздою на гірському велосипеді — напевно, ви гарно повеселитеся. Готуйтеся, пригоди чекають вас на кожному розі.

Барселона

Якщо ви хочете відчути істинний дух Південної Європи, знайте, що саме Барселона ввібрала в себе все найкраще. Спробуйте узяти скутер і об’їздити прекрасні місцеві пляжі. До того ж, чи є щось романтичніше, ніж їзда на заході?

Катар

Пізніше початок дня, сніданок в ліжку, лінь і насолода компанією коханої людини — це увесь Катар, а точніше — Доха. Кожна деталь буде організована ще до того, як ви туди потрапите, і все, що вам треба буде робити, — це розслабитися і просто відпочивати.

Таіті

Таити

Якщо ви хочете провести час удвох у бунгало, і першою річчю після пробудження бажаєте бачити горизонт, не сумнівайтеся і їдьте прямо на Таїті. Ви можете приєднатися до груп для відвідування розважальних заходів або втекти від людей і просто насолоджуватися особистим простором і один одним.

Лондон

Якщо ви хочете культурно просвітитися, Лондон — для вас. Крім того, екскурсії можуть обійтися вам досить дешево, тому що вхід в музеї Лондона є безкоштовним! Тому знайдіть невелике затишні місце, облаштуйтеся і відвідайте Британський музей, Національну галерею, Музей природознавства і Музей науки — дізнайтеся про унікальні експонати і подивіться на кращі виставки світу.

Агра

Індія дійсно відрізняється від інших країн — її архітектура, стиль життя, релігійна система і їжа не схожі на те, що ви зустрінете в іншій точці світу. Якщо вам потрібний романтичний відпочинок, відвідавши місто Агра, ви почуватимете себе, як на іншій планеті. І не забудьте відвідати Тадж-Махал — від нього просто захоплює дух.

Танзанія

Танзания

Розпочати ваше сімейне життя з польоту на великій повітряній кулі — не така вже і погана ідея, чи не так? Це буде тільки початком, якщо ви вирішите відвідати Танзанію, тому що там ви зможете влаштувати прекрасну романтичну вечерю посеред пустелі, позасмагати на одному з дивовижних пляжів Індійського океану або відправитися на сафарі.

Беліз

Якщо ви хочете, щоб ваше довге щасливе спільне життя з вашим супутником і почалося, як в казці, вам не знайти місця краще, ніж Беліз. Вам вирішувати, чи готові ви провести ваш медовий з іншими парами, або вважатимете за краще побути тільки удвох. А пейзажі Беліза просто незабутні.

Вена

Це місто класичної музики, образотворчого мистецтва і культурних заходів. Можливо, це саме те, що ви шукаєте? Чарівлива архітектура перенесе Вас в епоху бароко, модерну або готики, і ви почуватимете себе, немов герої з казки.

Мальта

Після весілля, більшості пар необхідно добре відпочити. Мальта є ідеальним місцем, де ви легко зможете позбавитися від накопиченого стресу. Як тільки ви приземлитеся, ви відчуєте, що уся держава неначе спеціально створена для молодят — і це насправді так. Смачні пригощання, продумані зручності і розслабляючий масаж. Просто розслабтеся і забудьте про все.

Стамбул

Стамбул

Будучи сполучною ланкою між Азією і Європою, Стамбул славиться неймовірними історичними місцями, після відвідування яких ви захочете дізнатися ще більше. Знайомство зі східними традиціями і незвичайними блюдами Стамбулу не залишить вас байдужими. Крім того, місто має унікальний архітектурний стиль, який точно вам запам’ятається.

Ісландія

Якщо ви хочете насолодитися келихом шампанського в гарячій ванні в оточенні незайманої дикої природи, ви точно повинні вибрати Ісландію для свого медового місяця. Водоспади, вулкани і гейзери — лише частина з того, що ви матимете можливість бачити під час цієї пригоди. Не прґавте такий шанс.

Шрі-Ланка

Шри-Ланка

Свій медовий місяць ми провели саме тут. Шрі-Ланка дуже контрастний і красивий острів. Ми рекомендуємо поїхати туди хоч би раз, і обов’язково помандрувати по усьому острову, щоб повною мірою насолодиться ім.

* * *

І остання порада: постарайтеся не відволікатися на усі чудеса навколо вас, просто зробіть пару знімків, щоб зберегти прекрасні моменти вашого медового місяця у своїй пам’яті. Кожне з описаних місць чудове по-своєму, і тільки вам вирішувати, який з варіантів ідеально підходить саме вам двом. Щасливої дороги!

Джерело

Читайте ще

Чому варто довірити свою подорож Візі-Валізі?

10 років успішної роботи
Більше 3000 постійних клієнтів по всій Україні
Перша в Білій Церкві агенція сімейних подорожей
Активно подорожуємо зі своїми дітьми, тому знаємо всі тонкощі сімейного відпочинку