(099) 132-60-60, (068) 887-84-24 Біла Церква, Торгова пл. 10, оф. 208-Б

Куди поїхати на вихідні

Головна»Туристам на замітку»Поради»Куди поїхати на вихідні

Якщо хочеться відпочити, розвіятися й отримати нові враження, а відпустка вже минула чи далеко попереду, ідеальним рішенням стане невеличка подорож тривалістю у кілька днів. Ви здивуєтеся, скільки нового можна побачити всього лише за один вікенд!

Куди поїхати на вихідні в Україні

Плануючи таку коротку подорож, важливо зрозуміти, скільки часу ви готові витратити на дорогу і чим саме хотіли б їхати, а від цього вже і залежить напрямок. Якщо ви не боїтеся довгих переїздів поїздом чи автобусом, сміливо розглядайте Ужгород, Мукачево, Чернівці, Кам’янець-Подільський, Одесу. Прогулянка цими старовинними, атмосферними містами назавжди залишиться у вашому серці.

Кам’янець-Подільський
Кам’янець-Подільський

Для шанувальників екстремального часопроведення буде цікавим сплав по Дністру, Черемошу чи ж Десні з ночівлею у наметі. Також пропонуються численні тури по горах на квадроциклах, велосипедах чи конях. Вас чекає вечірнє багаття, польова кухня, душевні розмови та вся інша романтика подібного відпочинку.

Сплав по Дністру
Сплав по Дністру

Але наша країна щедра на цікавинки, тож не завжди є необхідність їхати далеко для того, щоб отримати яскраві нові враження. Дуже ймовірно, що ваша неймовірна подорож чекає вас у сусідній області. А може — й сусідньому місті. Навідатися можна, наприклад, до Полтави та Диканьки, яку оспівував Микола Гоголь, помилуватися красою дніпровських схилів у Трахтемирівському заповіднику, насолодитися блакитними водами озер на Чернігівщині.

Не оминіть увагою різноманітні фестивалі та гастро-тури, вони здатні перенести вас в іншу епоху, дати можливість спробувати нові страви та напої, відшукати собі захоплююче хобі, насолодитися музикою, спілкуванням та атмосферою свята. Дуже цікаві сезонні тури, скажімо, навесні до Ужгорода на цвітіння сакури або ж до Поліського заповідника на чорниці.

Куди поїхати на вихідні до Європи

прага

Провести кілька днів у одній із європейських країн — зовсім не проблема. Ви можете обрати один з автобусних турів або ж віддати перевагу літаку. Так, виїжджаючи зі Львова, ви можете відвідати Польщу — Перемишль, Краків, Величку. А розпочавши свій кількаденний тур з Мукачева, матимете змогу прогулятися стародавніми вуличками неперевершених Будапешта та Відня. Завітати можна також до Чехії, Словаччини та Німеччини.

Замок Вавель у Кракові
Замок Вавель у Кракові

Скориставшись екскурсійними турами з авіаперельотом, ви отримуєте можливість провести кілька днів у більш віддалених від нас куточках світу, скажімо, у Франції, Швейцарії, Естонії чи Туреччині.

Що таке тури вихідного дня

Тури вихідного дня — це кількаденна мандрівка, яка здійснюється в основному в суботу та неділю, але в окремих випадках може захопити п’ятницю чи понеділок. Переваг у такої мандрівки чимало — перш за все ви можете її здійснити у вільний час, не потрібно брати відпустку чи відгули на роботі. Ще один важливий нюанс — вартість такого туру буде нижчою, ніж у більш тривалого, але вражень ви отримаєте по самі вуха. Разом із тим, не встигнете виснажитися від дороги та пересититися. Враховуючи все це, можемо додати ще одну перевагу таких турів — у них можна їздити так часто, як бажає ваша душа!

люди з валізами

Проте збираючись у таку подорож, майте на увазі, що вона буде досить інтенсивною й насиченою, ви будете багато часу проводити в дорозі та ходити пішки, щоб встигнути оглянути, спробувати й сфотографувати якомога більше всього цікавого. Тут буде не до неспішних задумливих прогулянок та релаксу. Тому подбайте про комфортний одяг, зручне взуття, не беріть з собою багато речей — лише найнеобхідніше. Попередньо зарядіть фотоапарат, підготуйте дорожній плей-лист, закеште гугл-мапи у смартфоні, прихопіть улюблену книгу і сміливо робіть крок до неймовірних пригод!

До речі, раніше ми згадували про цікаві місця недалеко від Білої Церкви.

Читайте ще

Чому варто довірити свою подорож Візі-Валізі?

10 років успішної роботи
Більше 3000 постійних клієнтів по всій Україні
Перша в Білій Церкві агенція сімейних подорожей
Активно подорожуємо зі своїми дітьми, тому знаємо всі тонкощі сімейного відпочинку