(099) 132-60-60, (068) 887-84-24 Біла Церква, Торгова пл. 10, оф. 208-Б

Я сам, або Кому потрібні турагенції

Головна»Туристам на замітку»Поради»Я сам, або Кому потрібні турагенції

Сьогодні організація подорожей в будь-який куточок світу може бути обмежена хіба що швидкістю інтернет-з’єднання. Кожен охочий може самостійно забронювати дешеві квитки та житло, знайти собі розваги на будь-який смак та гаманець, і все це онлайн, не виходячи з дому. Для чого потрібні туристичні агенції в такому випадку? Давайте розбиратись, які цінності забезпечує співпраця з турагентом.

Економія часу

Самостійний підбір житла, авіаквитків, пересадок та культурної програми для усієї родини справа таки захоплива, але надзвичайно витратна у часі. Щоб знайти оптимальні варіанти по співвідношенню ціна-якість необхідно починати пошуки як мінімум за два місяці до запланованої поїздки. І майбутні мандрівники окрім того, що турбуватись про пошук купальників і відповідного сонцезахисного крему, витрачають час та сили ще й на щоденний моніторинг фото, відгуків, рейсів та інших важливих дрібниць.

Саме тому перша й одна з найважливіших цінностей співпраці з агенціями — економія часу. Турагент все робить за вас. Вислухавши ваші побажання щодо відпочинку та бюджету, він починає пошук, в результаті якого пропонує декілька найбільш відповідних варіантів. Клієнтам залишається лише обрати один той самий.

Турагент консультує не лише щодо варіантів проживання і перельотів. Туристи точно знатимуть, як правильно заповнювати візову анкету по прильоту в країну (Єгипет, Таїланд, Шрі-Ланка, тощо), де обміняти валюту, де і як отримати медичну допомогу, куди звертатись щодо умов та послуг в готелі, тощо. Досвідчений фахівець має відповіді на всі запитання. А клієнт точно отримує допомогу навіть у разі форс-мажорів.

Найкраща ціна

Дешеві квитки на літак і дешеве житло не гарантують дешевий відпочинок. Сукупно витрати, пов’язані з організацією трансферу або викликом таксі, додаткові витрати в готелі (заміна рушників, постільної білизни, користування праскою або феном), проїзд у громадському транспорті, квитки у музеї, покупки екскурсій та оренда авто можуть у декілька разів перевищити витрати на авіаквитки та бронь житла. А у випадку серйозної невідповідності умов проживання або скасування броней, самостійного мандрівника по приїзду чекає пошук нового житла або авіаквитків в терміновому порядку, який неодмінно «влітає у копієчку» та спалює купу нервів.

Покупка пакетних турів значно економить бюджет. Великі обсяги покупок авіаквитків і бронювання житла туроператорами дозволяють агенціям забезпечувати клієнтам вигідну ціну зі знижкою. Також фахівець порадить, скільки грошей взяти з собою на додаткові витрати та зможе розрахувати орієнтовну сукупну вартість відпочинку, якщо мова йде не про тури all inclusive.

Окрім того, турагент завжди може запропонувати «гарячі» тури з вильотом за 1-3 дні. Для спонтанного відпочинку — це ідеальний бюджетний варіант. Або ж навпаки, плани змінились, і вам доводиться відкласти відпочинок. В такому випадку турагент допоможе продати ваш тур іншим охочим з мінімальними втратами вартості.

Перевірений досвід

Обіцяли вигляд з вікон на море і власний піщаний пляж, а отримали вид на будівництво і 2 км до води? Рушники не змінюють, а прибирання в номері лише раз на три дні? На вибір страв у їдальні без сліз неможливо дивитись, а у відгуках до готелю лише позитив і, як виявляється по приїзду, жодного слова від реальних відпочивальників? Частіше всього самостійний турист може скласти враження про готель лише з відгуків у інтернеті або вже з власного гіркого досвіду. І єдина на рік така бажана відпустка з сім’єю може перетворитись на суцільне розчарування.

туристичний сертифікат

Досвідчений турагент точно знає, які фото і відгуки відповідають дійсності, а які суттєво прикрашені. Він порадить готель з веселою анімацією для дітей і меню з широким вибором м’ясних, овочевих страв чи морепродуктів, пляжем з найдрібнішим піском та найкрасивішим кораловим рифом. І з легкістю перерахує всі місця, де можна активно провести відпочинок або спокійно релаксувати подалі від міської метушні та гамору. Досвід турагента базується на досвіді власного відпочинку, поїздок-ревізій, відгуках реальних клієнтів-мандрівників та колег.

Звісно, обирати самостійну організацію чи звернутись до турагенції — це особистий вибір кожного. Але якщо ризикувати та експериментувати не ваш варіант, особливо у випадку відпочинку з дітлахами, доручіть організацію відпочинку професіоналам. А самі натомість подбайте про те, щоб у відпустці насолоджуватись часом проведеним разом.

Читайте ще

Чому варто довірити свою подорож Візі-Валізі?

10 років успішної роботи
Більше 3000 постійних клієнтів по всій Україні
Перша в Білій Церкві агенція сімейних подорожей
Активно подорожуємо зі своїми дітьми, тому знаємо всі тонкощі сімейного відпочинку