Жаркий отпуск на Шри Ланке. Прямой перелет. Невероятные скидки!

Sri Lanka
Транспорт:
Країна:
Дати заїздів:

,

,

ще приховати

Тривалість:

7 ночей

Мы знаем как незабываемо провести отпуск! Только для Вас мы предлагаем прямой перелет на Шри-Ланку!

Именно здесь Вы сможете насладиться теплыми водами океана и чарующей красотой экзотического острова!

Стоимость тура указана на человека при двухместном размещении:

Amagi Beach 3*, Standard Room, RO, 7 н. – 552 $

Lanka Super Corals 3*, Standard Sea View, BB, 7 н. – 571 $

Long Beach Resort 4*, Standard Garden View, RO, 7 н. – 583 $

Club Koggala Village 3*, Standard Room, RO, 7 н. – 611 $

Koggala Beach Hotel 3*+, Standard Room, RO, 7 н. – 626 $

Induruwa Beach Resort 4*, Deluxe Room, BB, 7 н. – 702 $

Avenra Beach Hikkaduwa 4*, Non Sea View Room, BB, 7 н. – 830 $

Bentota Beach by Cinnamon 4*, Standard Room, BB, 7 н. – 845 $

Cinnamon Bey Hotel 5* DELUXE , Superior Room, BB, 7 н. – 890 $

 Citrus Waskaduwa 5* , Superior Room, BB, 7 н. – 890 $

В стоимость тура входит:

  • прямой авиа перелет (Киев – Коломбо – Киев) компания МАУ
  • трансфер а/п - отель - а/п
  • проживание
  • питание согласно выбранного типа
  • медицинская страховка

Дополнительно оплачивается:

  • Виза по прилету 40 дол
  • личные расходы и экскурсии

 * По Вашему желанию мы просчитаем отели на любые даты, количество ночей, а также с любым типом питания!

Оформити туристичну візу для відвідування Шрі-Ланки можна:

  1. В аеропорту відразу після прибуття. Вартість візи 40 $
  2. Оформити самостійно дозвіл на сайті Міграційної служби

Вартість візи 35 $. Оплату можна здійснити картами American Express, Mastercard і Visa. Виданий дозвіл дійсний протягом 3-х місяців (з дати оформлення). Щодо отримання дозволу ЕТА заявник буде сповіщений через свою електронну пошту.

УВАГА: після отримання ЕТА, рекомендується мати при собі копію повідомлення про видачу для паспортного контролю в Коломбо.

Безкоштовним залишиться оформлення візи для дітей до 12 років. Дитина може бути вписана до 16 років (з фотографією) або мати свій проїзний документ.

Необхідні документи для оформлення візи в Шрі-Ланку:

  • Закордонний паспорт (що діє не менше 6 місяців з дня виїзду з Шрі-Ланки). Продовжені паспорти громадян України дійсні для в'їзду на Шрі-Ланку
  • Міграційна карта заповнена англійською мовою (можна отримати в літаку або на кордоні)
  • Ваучер на туристичне обслуговування
  • Грошові кошти з розрахунку $25-$50 на день перебування в країні
Вартість:
від 552 $
на особу
Запит на тур

Виникли запитання?
Дзвоніть нам:

(099) 132-60-60
(068) 887-84-24