Тури до Шрі-Ланки

Ми цінуємо ваш час!

Просто залиште ваш запит
і ми підберемо вам чудовий тур.

Залишити запит

Про країну

Віза й документи

Оформити туристичну візу для відвідування Шрі-Ланки можна:

  1. В аеропорту відразу після прибуття. Вартість візи 40 $
  2. Оформити самостійно дозвіл на сайті Міграційної служби

Вартість візи 35 $. Оплату можна здійснити картами American Express, Mastercard і Visa. Виданий дозвіл дійсний протягом 3-х місяців (з дати оформлення). Щодо отримання дозволу ЕТА заявник буде сповіщений через свою електронну пошту.

УВАГА: після отримання ЕТА, рекомендується мати при собі копію повідомлення про видачу для паспортного контролю в Коломбо.

Безкоштовним залишиться оформлення візи для дітей до 12 років. Дитина може бути вписана до 16 років (з фотографією) або мати свій проїзний документ.

Необхідні документи для оформлення візи в Шрі-Ланку:

  • Закордонний паспорт (що діє не менше 6 місяців з дня виїзду з Шрі-Ланки). Продовжені паспорти громадян України дійсні для в'їзду на Шрі-Ланку
  • Міграційна карта заповнена англійською мовою (можна отримати в літаку або на кордоні)
  • Ваучер на туристичне обслуговування
  • Грошові кошти з розрахунку $25-$50 на день перебування в країні