Тури до Чорногорії

Ми цінуємо ваш час!

Просто залиште ваш запит
і ми підберемо вам чудовий тур.

Залишити запит

Про країну

Віза й документи

Для відвідування Чорногорії громадянам України віза для в'їзду в країну не потрібна.

ВАЖЛИВО: віза не потрібна в тому випадку, якщо Ви летите літаком в Тіват або Подгорицю. Якщо ж ви відправляєтеся в Чорногорію на автобусі або власному автомобілі, то необхідно отримання транзитної візи Угорщини та Сербії.

Громадяни України мають право на в'їзд і перебування в Чорногорії з метою туристичного візиту в груповому або індивідуальному порядку на підставі чинного закордонного паспорта без візи протягом 90 днів.

Документи, необхідні для в'їзду на територію Чорногорії:

  • Закордонний паспорт (що діє не менше трьох місяців на момент закінчення поїздки);
  • Авіаквиток;
  • Ваучер;
  • Страховий поліс.

Важливо:

  • Діти до 16 років можуть мати свій паспорт або повинні бути вписані в паспорт батьків;
  • На вписаних в паспорт дітей старше 5 років повинна бути вклеєна фотографія;
  • Від 16 до 18 років — дитячий проїзний документ, термін дії якого повинен бути мінімум 3 місяці з моменту закінчення поїздки.

УВАГА: Дитина, що виїжджає з одним з батьків, при проходженні прикордонного контролю України і Чорногорії повинна пред'явити оригінали нотаріально завірених дозволів від другого з батьків на виїзд: українською мовою (для українського кордону) + нотаріально завірений переклад цього дозволу англійською мовою (для чорногорського кордону ). Якщо прізвища у дитини і батьків різні, потрібно обов'язково пред'явити свідоцтво про народження дитини.